Det tar lång tid att forska fram en släktutredning som inte bara innehåller namn födelsedatum och datum när dina anor avled. De släktutredningar som jag levererar innehåller mycket mer än ovannämnda händelser. För att hålla er nyfikenhet stilla så levererar jag släktutredningen "generationsvis". Varje delleverans faktureras i förskott. Se nedanstående prisbild. Jag lovar att det kommer att bli överraskningar i varje generation. 

Är ni flera syskon som är intresserade av en släktutredning  kan jag leverera en personlig släktutredning för varje syskon. Då med ett tillägg på 200:-kr per syskon.

Släktutredningen levereras som en pdf-fil eller på papper. En släktutredning på 5 generationer omfattar ungefär 100 sidor. Vill ni ha den i pappersform kostar varje sida 1: kr.

En släktutredning som omfattar 5 generationer kostar sammanlagt 8 085:- kr inklusive moms. Släktutredningen redovisas vanligtvis i form av en pdf-fil.

2 första generationerna 539:- kr inklusive dig omfattar 7 familjer. 

3:e Generationen 1 078:- kr     Omfattar 8 familjer.   

4:e Generationen 2 156:- kr   Omfattar 16 familjer.

5:e Generationen 4 312:- kr   Omfattar 32 familjer.

Sammanlagt blir det 63 familjer i rakt nedstigande led av era anor. Förutom familjerna som är rakt nedstigande led kommer det till många familjer. Nederst på denna sida ser du vilka familjer som minst ingår i din anvtavla. Klicka på bilden så förstoras den och ni kan tydligt se vilka anor som ingår.

En släktutredning på 5 generationer tar ungefär ca 10 månader så kostnaden fördelas under en lång tid.

Med alla barn som ingår i ovanstående familjer kommer det att bli en omfattande Släktutredning.

Det förekommer ibland att fadern är okänd då kompenseras ni genom att jag utreder andra anor av din familj i motsvarande antal familjer som inte kan utredas i direkt nedstigande led. Den utredningen utförs efter ert önskemål. Om ni inte vill utreda någon speciell person utgår rabatt på nästa generationsbeställning. Tyvärr utförs heller ingen släktforskning om era anor är bosatta utanför Sverige. Har ni anor som är bosatta utanför Sverige utgår rabatt när ni göra nästa generationsbeställning.

När ni erhållit er släktutredning upptäcker ni att era anor i rakt nedstigande led hade massor av syskon. Många blir då intresserade av veta mera vad som hände med sina anors syskon och var deras avkommer heter och bor idag. Vill ni beställa en sådan släktutredning kontaktar ni oss för att diskutera ett pris.

Ofta går många släktutredningar ihop med en annan släktutredning. Om just din släktutredning går ihop med en annan kund kommer ni att meddelas. Då finns det möjlighet att sammanföra släktutredningarna och då kommer er släkttavla att omfatta mera släktingar än ni kunnat ana.

Ni beställer er Släktutredning genom att fylla kontaktformuläret under rubriken Kontakta eller ringer oss.

 

Välkommen med er beställning som blir starten på en spännande resa.

Antavla Antavla Antavla Antavla Antavla De här anorna ingår i din Antavla om det inte finns någon okänd fader i något släktled. Till familjerna kommer även deras barn och i förekommande fall flera giften.